En verimli İngilizce sınav hazırlık platformu.
YÖKDİL

Online YÖKDİL Kursu

YÖKDİL eğitimleri YDS gibi online platformlarda gayet verimli bir şekilde yapılabiliyor. Son yıllarda online YÖKDİL kursu sayısındaki artış da bu verimliliği doğrular nitelikte. Ancak adayların online YÖKDİL kursları ile ilgili birtakım çekinceleri mevcut. Henüz yeni bir teknoloji olduğu için ve gerçek sınıf dinamiğini tam olarak yansıtamayağı düşünüldüğü için adaylar online YÖKDİL kurslarına biraz mesafeli. Bununla birlikte online eğitim alan adayların uzaktan eğitim ile ilgili fikirlerinin büyük oranda değiştiğini söyleyebiliriz.

Online YÖKDİL kursları ile ilgili genel çekinceler ve sıkça sorulan sorular;

Online  YÖKDİL kursu beni gerçek sınıf ortamındaki gibi motive edebilecek mi?

Kesinlikle edecek. Hatta klasik sınıf ortamındaki motivasyonunuzu katlayacaksınız. Klasik eğitimde kurs binasına gitmek, ardından eve dönmek başlı başına zaman kaybı yaratmaktadır. Özellikle sırf trafik ve hava koşulları yüzünden derslere katılmayan kursiyerler vardır. Bu yüzden ders kaçırmalar yaşanmakta, öğrencilerin motivasyonu büyük oranda düşmektedir. Online YÖKDİL kursunda ders saat kaçta başlıyorsa o saatte sisteme girip derse katılırsınız. Ders bitince sistemden çıkıp hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz. Herhangi bir sebepten derse katılamazsanız da istediğiniz zaman dersin tekrarını izlersiniz. Ayrıca online eğitimlerde öğrenciler eğitmenler ile yazılı ve sözlü iletişim kurabilmektedir.

Ben teknolojiden pek anlamam ya sisteme giremezsem?

Teknoloji konusunda bilgili olmanıza gerek yok. Bir düğmeye basarak sınıfa dahil oluyorsunuz. Fazladan bir işleme  ya da bir kurulum yapmanıza gerek yok.

Peki internet bağlantısında sorun olursa ne yapacağım?

Ders esnasında internet kaynaklı sorun neredeyse hiç yaşamıyoruz. Nadiren de olsa kısa süreli aksamalar olabilir. Ancak aynı aksamalar gerçek sınıf ortamında daha fazla yaşanıyor. İnternet ortamında yaşanan ufak aksaklıklar dersin akışını ya da kalitesini etkileyecek büyüklükte olmuyor.

Ben hocayı canlı canlı görmek istiyorum. Bu şekilde dikkatimi toplamam zor olur mu?

Hayır olmaz. Zaten online YÖKDİL kursu canlı yapılıyor. TemaDil online YÖKDİL kurslarında hocayı görebiliyorsunuz ve kendisiyle iletişime geçebiliyorsunuz. Aklınıza takılan soruları hemen sorup cevap alabiliyorsunuz. TemaDil’de sınıflar kalabalık olmadığı için her öğrenciye zaman ayırabiliyoruz.

Online YÖKDİL kursunun avantajları

Online YÖKDİL kursu en başta öğrenciye seyahat özgürlüğü veriyor. Nerede olursanız olun sisteme girip derse katılabiliyorsunuz. Ayrıca yaşadığınız bölgede istediğiniz nitelikte bir eğitim kurumu bulamıyorsanız online YÖKDİL kursu sorununuzu çözebilecektir. Son olarak zaman kaybı yaşamadan rahatça eğitim alma ve ders kaçırmama imkanı yine online eğitimler ile mümkün.

Sonuç

Online YÖKDİL eğitimleri için TemaDil’i gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. TemaDil eğitimlerini sadece ve sadece alanında uzman üniversite hocaları ile vermektedir. TemaDil zengin içerik ve tecrübeli kadrosu ile online YÖKDİL kursu arayan adaylara kaliteli eğitim sunmaktadır.

Ücretsiz Seviye Tespit Sınavı TemaDil

İngilizce seviyenizi öğrenmek için sınavlarımızı çözebilirsiniz.

Sınavı Çöz