En verimli İngilizce sınav hazırlık platformu.
PTE

En iyi PTE kursu hangisi?

Bu yazımızda PTE sınavıya ilgili biraz bilgi verdikten sonra en iyi PTE kursu hangisi sorusuna cevap vermeye çalışacağız.

Pearson Test of English (PTE) nedir?

Standart İngilizce sınavlarından en yenisi olan PTE  Türkiye’deki kurumlar tarafından tanınmaya başladı. PTE’nin hemen hemen tüm üniversiteler ve kurumsal firmalar tarafından skor denkliği  web sitelerinde yer almakta.

PTE seviye olarak TOEFL IBT ve IELTS ile aynı diyebiliriz. Bu üç sınavdan birinin ötekinden daha kolay ya da zor olduğu bilgisi fazlasıyla kişisel bir görüş olacaktır. Dolayısıyla PTE’ye hazırlanırken öncelikle B1+ seviyesinde İngilizce bilmek gerekmektedir. Ancak sınavın formatı bildiğimiz sınavlardan biraz farklı. Zira soru tipi çeşitliliği bakımından diğer sınavlara göre oldukça zengin bir sınav PTE. Sınavın formatıyla ilgili detaylı bilgiyi linkte bulabilirsiniz.

PTE sınavına nasıl hazırlanmak gerekir?

PTE sınavı için kaynak bulmak biraz zor. Yani aday sınava tek başına hazırlanacaksa başvuracağı materyaller oldukça sınırlı. Pearson yayınevi tarafından hazırlanan iki kitap haricinde başka materyal yok. Dolayısıyla farklı materyalleri PTE soru tiplerine adapte etmek gerekiyor. Bu da sınava hazırlanacak adayın değil eğitimi veren kişilerin yapması gereken bir iş. Sonuç olarak İngilizce seviyesi ne olursa olsun tüm adaylara PTE hazırlık eğitimleri almalarını öneriyoruz.

PTE hazırlık için en iyi kurs hangisi?

PTE için en ekonomik ve efektif kurs için TemaDil PTE kurslarını önerebiliriz. PTE eğitimlerini online olarak vermekle beraber lokasyon olarak bize yakın olan adaylarla birebir veya grup olarak çalışabilmekteyiz. Online eğitimlerimizi interaktif ve eğitim için özel hazırlanmış programlarla yürütüyoruz. Online eğitimler esnasında eğitmenle yazılı ve sözlü olarak rahatça iletişim kurabiliyorsunuz. Online dersler için sadece internet ve internete bağlanan bir cihaz yeterli olmaktadır. Derslerin yanında TemaDilLMS ile öğrencilerimize online bir kütüphane sunuyoruz. Bu kütüphanede;

  • binlerce soruluk soru bankası
  • seviyelere göre ayrılmış okuma parçaları
  • bilmediğiniz kelimeyi tek tıkla öğrenebileceğiniz dijital bir sözlük
  • akademik konuları içeren videolar
  • AWL (Academic Word List) aktiviteleri

TemaDil uzman hocaları ile PTE sınavından kısa sürede başarılı olmanız için gereken herşeye sahip olabilirsiniz. Üstelik bunu mekan ve zaman kısıtlaması olmaksızın yapabilirsiniz. İletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için PTE resmi sitesi.

Eğitimlerimiz

PTE Coaching
PTE

Ücretsiz Seviye Tespit Sınavı TemaDil

İngilizce seviyenizi öğrenmek için sınavlarımızı çözebilirsiniz.

Sınavı Çöz